Obleček pro Suzie

06.04.2011 19:04

 

Tak mě napadlo udělat Suzie takový lehce orientální obleček. Myslím, že se k tomu i hodí. Zkracujeme si tak čekání na nové přírůstky, které maji dorazit. Měla jsem bílý šátek, původně jsem z něj chtěla udělat šatičky Andělce, jenže ta se ztratila cestou k nám :-(. Česká pošta nezklamala... :-(. Měla by k nám tedy přijet zástupkyně - Jacquelina. Ale přesto mne to hodně mrzí. Ale aspoň Suzie nebude sama. Chtěla jsem ji pořídít ještě i můžského zástupce, ale zatím to nevyšlo. Raději jsem si teď vzala panenku JOETAI Spring Water Lily. Vzhledem k tomu, že již tyto panenky nebudou, což je veliká škoda :-(. Edward to myslím pochopí. Lily by mněla dorazit příští týden....tak jsem na ni dost zvědavá. Jinak nám focení komplikoval dost silný vítr...takže jednou panenka letěla na zem...ale naštěstí se ji nic nestalo.....ufff

Ale teď k Suzzie....lehce v duchu orientu .......



 

Diskusní téma: Obleček pro Suzzie

Krásné

Marie66 | 20.03.2014

Vau kéž bych mohla takto šít k narozeninám dostanu šicí stroj tak se móóóóóc těším.:-) :-) :-) :-)

Obleček pro Suzzie

Jitacopi | 23.04.2011

Pěkně jsem se pokochala nejen krásnýma fotkama s mojí oblíbenou panenkou v super orientálním oblečku, ale měla jsem to dokonce s hudbou. No, máš to vážně vychytané.
Trochu jsem nepochopila tu připomínku o Andělce a poště. Nějaká panenka se Ti ztratila?

Re: Obleček pro Suzzie

Nina | 24.04.2011

Po pravdě ten obleček vznikl vlastně na popud téhle písničky. Měli jsme na ní taneček v zumbě, a napadla mě tato kombinace. A Ano bohužel se mi ztratila jedna panenka(vlastně 2- byla tam přibalená i Tonnerka , kterou si obj. maminka), kterou nám posílala paní Hanička. Byla z limitované edice 200 ks a představovala Anděla. Měla naprosto úžasně rudé vlásky, bohužel Česká pošta nezklamala :-( . Aspoň už paní Hance uhradili škodu, ale panenka skončila Bůhví kde :-((((. A mamka teď čeká znova na další...jenže zatím je na celnici.

Přidat nový příspěvek