Část sbírky panenek č.1-17

24.11.2010 09:59

 

Naše Barbie č.1 - Janička

Jedná se o Barbie ze serie I be can, rok 2009. Je to zvěrolékařka, kdy u ní byla 3 koťátka a vybavení ordinace. Domácí jméno získala Janička a momentálně je součástí sbírky. Není nafocená v původním oblečeníčku. Zaujala mne svou barvou vlásku a obličejíčkem. Dostala nové těličko, původní bylo poškozene. Takže nyní verze model muse.

 

č.2 Terezka 2010 BARBIE™ in A Mermaid Tale Doll

Panenka ze serie 2010 BARBIE™ in A Mermaid Tale Doll. Jméno dostala Terezka, a jedná se o plážovku s rovnýma nožkama. Tuto panenku jsem si koupila k narozeninám a s ní vznikl nápad tyto panenky sbírat. Teď je již součásti sbírky Alenky. Dělala na mne smutné očka a já ji neodolala. Takže Terezka je již i hraná panenka . 

 

č.3 Serie Garden 2010 Summer

Tato panenka se mi líbila pro své jemně rusé vlasy. Je z květinkové serie 2010 a nemá ohebné kolinka.

 
 

 č.4 Barbie s paltinovímy vlasy - Lisa

Jedná se o panenku s klouby v loktech a páčkou na zádech, a může hybat s ručkama jakoby chovala miminko. Jedná se o starší panenku s tělem r.1966, s ornamenty zdobeným potiskem spodního prádla. Jinak má mnohem drobnější obličejík. Jmeno dostala Lisa. Zakoupena na MMB.

 

č.5 Barbie s jemným oblíčejíkem - Karolina

Tato Barbie má novější tělíčko s bíle namalováným spodním prádlem, má kloubové ručky. Původně u ní mělo být i miminko Krissy. Zakoupená  na MMB jako nemytá a používáná. Po par upravách, řádné koupeli, kadeřnici prokoukla. Jméno dostala Karolínka.

Barbie č.6 BARBIE® FASHION FEVER Doll 2010 Tereza - Elea

Jedná se o letošní kolekci, zaujala mne na strankách od Mattela a byla jsem rada, že jsem ji sehnala i u nás. Jmeno dostala Elea. 

 

 č.7 Baletka - Perlita

Plně kloubová Barbie, originální oblěček, zakoupená na MMB. Jmeno dostala Perlita. Originálně měla ještě zvonečkovou korunku, ale přiznám se, že ta se mi nelíbila.

 

č.8 Riviera Kayla / Lea - Kayla

Zakoupená na  MMB, jako nová, jen bez oblečeníčka. Je to plážovka s rovnýma nožkama. Ale tomu oblíčejičku jsem neodolala :-D. Obličejik je tip Lea / Kayla. Má tetování okolo pupíku.

 

č.9 My scene Kennedy - Lia

Je to má první My scene, zpočátku se mi tyto panenky moc nelíbily, ale časem pro mne získaly své kouzlo. Zakoupená na MMb jako hraná a nahá, ale samozřejmně jsme ji tak nenechali, jméno dostala Lia.

 

č.10 a 11 My scene - Chealsy a Westley

Chealsy jsem zakoupila novou, originálně zabalenou na MMB a Westley  byla nahá ( čím to, že nikdo nechce prodat i s oblečky :-D), ale pouze vystavená.

 

 

Barbie č.12 Generation Girl Nichelle  - Nomy

Jedná se o mou první černošku, je to Barbie s ještě se starým tipem těla. Momentální oblečení se k ní moc nehodí, ale to časem doženeme a dostane nějaké vhodnější. Má klouby v lokti a  líbilo se mi na ní klasické afro, navic jsem chtěla do sbírky nějakou černošku.

č.13 Fashion Fever 2005 - Lola

Tato panenka k nám došla neplánovaně, ale nechali jsme si ji. Přišla přibalená k nabýtečku zakoupeného na MMB, takže  o ní nic moc nevím, jen že pochází ze serie Fashion Fever 2005.  Jmeno dostala Lola.

č.14  můj první Ken - Derek

Jedná se o královské ševce Dereka z 12 tančících princezen. Jednak se mi líbí z mužské populace Kenu asi tak nejvíce, a  neodolala jsem nabídce 12 párů botiček v balení u tohoto Kena.

 

č.15 My scene Delacey

Naš nový přírůstek Delacey, zakoupená na MMB, měla trochu poškozené vlásky ve spodní části. Po prodělání léčebné kůry na vlásky jsou zase jako nové :-D.

 

 

č. 16 My scene Nia

Nia dorazila spolu s Delecey, ovšem oproti ní byla v naprostém pořádku, takže stačila jen tradiční koupel a normální kadeřník.

 

Barbie č.17 Fashionstas Artsy

O této Barbie jsem hodně četla.........,že se jedná o jednu z nejpěknějších v letošní kolekci Fashionstas. A opravdu je to nádherná panenka. Pro mne je první z těchto plně kloubových panenek, sice už mám i baletku, která je kloubová v kotnících, ale nemá kloubová zápěstí a ani hrudník. Na tuto panenku bude radost něco tvořit. Už se těším na vánoce, neb bude pod stromečkem i Sporty doll , která je podobná, ale jedná se o tmavovlásku a bělošku :-D.