Alenčina sbírka

24.11.2010 10:12

 

Alenky Barbie a jiné panenky

Poslední přírůstek v Alenčině partě - Mariposa - víla z pohádky od Matela- Motýlí víla.

Vánoční noviny. Erika je přídána k té první. Teď ještě princezna Růženka, nahrazuje nám Annelise, kterou mala chtěla také. Jen je o něco menší a má drobnější tělíčko.

 

Vodní princezna Merliah

Je to panenka podle poslední pohádky od Mattela Příběh mořské pany. Má šaty ,které lze změnit na ploutev. Jedná se o plážovku a měla u sebe ještě růžového delfína a dokonce i boty . Vlasy, tetování a nehtíky na nohou ji reagují na chlad a vybarví se

na růžovo.

 

Další panenkou ,která k nám doputovala je Steffi Love, nadělil nám ji Jěžíšek u dědečka.

Panenka měla ve výbavě i kabelku a náhradní šaty. Boty na fotce nejsou origiinální, neb jsme je zapomenuly u babičky.

 

 

Princezna baletka Erika

Zde se jedna o princeznu baletku - Erika z pohádky Princezna a švadlenka. Bohužel panenka utržila vážně napadení kočkou, a protože se stala neopravitelnou koupili jsme po delším hledáni novou, ale ta čeká zatím ve skříni na Ježíška . Takže zde spíše nostalgické foto. Tak už i foto nové panenky.

 

Víla Mlženka

Jedna se o menší panenku z pohádky Zvonilka, serie Disney.

 

 

Rusovlásá Barbie

Zakoupená na MMB, nahá. Má oproti jiným panenkam zvláštní obličejik a naružovělou barvu pletí. Nevím přesně o jakou se jedná, ale líbila se nám. Jméno získala Anička

.

2 x Steffi Love

 

První blondýnka byla zakoupená 2008, bohužel již nemá originální účes, vlásky byly zničené a bylo nutné je zkrátit. Tmavovlaska je Steffi love Hair Style, letošní kolekce 2010. Jmena maji Pavlínka a Steffi.

 

 

černoška Nikki

 

Jedná se o Beach Barbie, kolekce 2009. Malou zaujala v Tescu a já se jeji koupi nebránila :-D. Jmeno, ale dostala Betty.

 

My Scene Chealsy

Jedna se o hranou panenku, která došla nahá a se šmouhou na obličeji ( částečně se povedla vyčistit). Líbila se mi na ní ofinka. Jméno dostala Lea.

 

Barbie z roku kolem 1995

Panenka dovezená s USA pro švagrovou, starší tělíčko .Ale stav je dobrý, jen originálně byla v plavkách, na pupíku ma nalepené jakoby barevné krystalky.


 

Ken Aiden

Jedná se o Kena z pohádky Barbie a kouzlo pegasů. Mne nijak nezaujal, ale malé se líbil.

Evička od Simba toys

A jaké by to bylo, kdyby zde nebyla aspoň jedna zastupkyně dětí. Takže se jedná o Evičku, která patří k Steffi. A společnost ji děla kopa koťátek.